Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Cuernevaca Flygplats

Sevärdheter i närheten av Cuernevaca Flygplats värda att besöka med bil


100 km - 1 timme 30 minuter

Grutas de Cacahuamilpa National Park

Grutas de Cacahuamilpa National Park är en stor grotta som ligger i bergen i delstaten Guerrero,cirka 100 km från Cuernavaca. Det är en av de mest spektakulära grottorna i världen med imponerande stalaktiter och stalagmiter. Det finns också en flod som rinner genom grottan.

5 km - 10 minuter

Jardín Borda

Jardín Borda är en vacker trädgård som byggdes på 1700-talet för en rik adelsman. Det är nu en offentlig park där besökare kan promenera bland blommor och fontäner. Det finns också en restaurang och en utomhusscen som används för konserter och evenemang.

45 km - 50 minuter

Jardines de México

Jardines de México är en vacker botanisk trädgård som ligger cirka 45 km från Cuernavaca. Det är en av de största trädgårdarna i världen och har en mängd olika växter från hela världen. Det finns också en mängd olika evenemang som konserter och festivaler som hålls här året runt.

70 km - 1 timme och 15 minuter

Las Estacas

Las Estacas är en naturlig flod där besökare kan simma och snorkla. Det är känt för sitt klara vatten och vackra omgivningar. Det finns också möjlighet att hyra flytvästar och andra vattensporter.

10 km - 20 minuter

Palacio de Cortés

Palacio de Cortés är ett historiskt palats i Cuernavaca,Mexiko. Palatset byggdes av Hernán Cortés och har en vacker arkitektur som speglar både spanska och mexikanska influenser. Besökare kan utforska palatsets museum och lära sig mer om dess rika historia.

80 km - 1 timme 20 minuter

Pyramiderna i Teotihuacan

Teotihuacan är en antik stad som ligger strax utanför Mexico City. Den är mest känd för sina imponerande pyramidstrukturer,inklusive Pyramiderna i solen och månen. Det är ett UNESCO-världsarv och en av de mest besökta sevärdheterna i Mexiko.

12 km - 25 minuter

Teopanzolco Pyramid

Teopanzolco Pyramid är en antik aztekisk pyramid som ligger i Cuernavaca. Den är känd för sin unika arkitektur och historiska betydelse. Besökare kan utforska ruiner och lära sig mer om aztekisk kultur.

15 km - 25 minuter

Teopanzolco-pyramiden

Teopanzolco-pyramiden är en antik plats som ligger i Cuernavaca,Mexiko. Pyramiden byggdes av Tlahuica-folket och har en fascinerande arkitektur. Besökare kan beundra den historiska platsen och lära sig mer om dess betydelse i den mexikanska kulturen.

20 km - 40 minuter

Tepoztlán

Tepoztlán är en charmig stad som ligger cirka 20 km sydväst om Cuernavaca. Det är känt för sin vackra kyrka och dess traditionella marknad. Det finns också en imponerande pyramidstruktur på en kulle ovanför staden,som erbjuder fantastisk utsikt över området.

25 km - 35 minuter

Xochicalco arkeologiska plats

Xochicalco är en välbevarad arkeologisk plats som ligger i Morelos,cirka 38 km sydväst om Cuernavaca. Det var en viktig stad under klassisk period för Maya och Aztec civilisationerna. Här kan du se många vackra tempel,palats och bostäder som är utspridda över en stor yta.

Om Cuernevaca Flygplats

IATA: CVJ
Närmsta stad: Cuernavaca
Adress: Carretera Acatlipa-tetlama, Km.5 Col Aeropuerto Mariano Matamoros, Cuernavaca, 62580

Att köra bil i Mexiko

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Cuernevaca Flygplats

Europcar Renta de Autos Cuernavaca Aeropuerto


Betyg: 4.3 (av 3 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Europcar Renta de Autos Cuernavaca Aeropuerto
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Cuernevaca Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *