Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Poza Rica Flygplats

Sevärdheter i närheten av Poza Rica Flygplats värda att besöka med bil


150 km - 2 timmar

Cascada de Texolo

Cascada de Texolo är en vacker vattenfall belägen i bergskedjan Sierra Madre Oriental. Den omgivande naturen är fantastisk och det finns många vandringsleder att utforska. Det är en populär plats för picknick och avkoppling.

32 km - 40 minuter

Cienega del Fuerte

Cienega del Fuerte är en naturskön plats med en stor sjö där man kan fiska,bada och paddla kajak. Det finns också vandringsleder runt sjön och genom omgivande skogar där man kan se en mängd olika fåglar och andra djur. Det är en perfekt plats att koppla av och njuta av naturen.

20 km - 30 minuter

El Tajín

El Tajín är en antik stad som var en viktig plats för Totonac-kulturen. Här kan du se imponerande pyramidstrukturer och andra arkeologiska lämningar. Det är en UNESCO-världsarvslista och en av de mest besökta sevärdheterna i området.

20 km - 25 minuter

El Tajin arkeologiska plats

El Tajin är en antik stad som var en del av Totonac-kulturen. Den är känd för sina imponerande pyramider och pelare,inklusive den berömda Piramiden av Niches. Besökare kan utforska ruinerna och lära sig mer om den fascinerande historia som omger platsen.

19 km - 30 minuter

El Tajin arkeologiska platsen

El Tajin är en viktig arkeologisk plats som var en blomstrande stad under Totonac-kulturen. Här finns många pyramider,tempel och bostadshus att utforska,inklusive den berömda Pyramiden av Niches. Det är ett måste-besök för alla som är intresserade av Mexikos historia och kultur.

130 km - 2 timmar

Los Tuxtlas Biosphere Reserve

Los Tuxtlas Biosphere Reserve är en stor skyddad naturområde som sträcker sig över berg,regnskog och kustlinje. Här finns många vandringsleder,vattenfall och stränder att utforska,liksom en mängd olika djur och växter. Det är ett fantastiskt ställe att uppleva Mexikos rika biologiska mångfald.

110 km - 1,5 timmar

Museo de Antropología de Xalapa

Museo de Antropología de Xalapa är ett av de mest imponerande antropologiska museerna i Mexiko. Det innehåller en stor samling av pre-columbianska artefakter och utställningar som visar Mexikos kulturella arv. Det är ett måste-besök för alla som är intresserade av historia och kultur.

16 km - 20 minuter

Papantla

Papantla är en charmig stad med en rik kulturell historia. Här kan man besöka den berömda Totonac-flygningarna,där människor flyger genom luften med hjälp av rep och en stor påle. Det finns också många museer och gallerier att besöka,liksom en livlig marknad där man kan köpa lokala produkter.

70 km - 1 timme

Tajinaste Ecological Park

Tajinaste Ecological Park är en vacker park med en mängd olika växter och djur att utforska. Här finns också en stor sjö där man kan fiska och paddla kajak,samt vandringsleder genom skog och berg. Det är en perfekt plats att koppla av och njuta av naturen.

160 km - 2 timmar

Tajinaste vattenfall

Tajinaste vattenfall är en annan vacker vattenfall belägen i bergskedjan Sierra de Misantla. Besökare kan njuta av den lugna och avkopplande atmosfären,ta en picknick eller vandra i området. Det finns också en pool vid foten av vattenfallet där besökare kan simma och svalka sig.

40 km - 45 minuter

Tuxpan-stranden

Tuxpan-stranden är en av de mest populära stränderna i området. Det är en lång sandstrand med kristallklart vatten och fantastisk utsikt över Mexikanska golfen. Det finns många restauranger och barer längs stranden som serverar färsk fisk och andra lokala rätter.

Om Poza Rica Flygplats

IATA: PAZ
Närmsta stad: Poza Rica
Adress: Carr Mexico-tuxpan Km 8, Tihuatlan-poza Rica, Veracruz, Local Hertz A Un Costado De La Sala De Reclamos Municipio De Tihuatlan , Veracruz, Poza Rica, 92900

Att köra bil i Mexiko

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Poza Rica Flygplats

Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Poza Rica Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *