Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Morelia Michoacan Flygplats

Sevärdheter i närheten av Morelia Michoacan Flygplats värda att besöka med bil


20 km - 25 min

Aqueduct of Morelia

Aqueduct of Morelia är en imponerande struktur som byggdes på 1700-talet för att transportera vatten till staden. Aqueducten är en av de mest kända sevärdheterna i Morelia och är ett imponerande exempel på kolonial arkitektur. Besökare kan beundra den vackra utsmyckningen och lära sig om aqueductens historia.

16 km - 25 minuter

Aqueducto de Morelia

Aqueducto de Morelia är en historisk sevärdhet som byggdes på 1700-talet. Aqueducto de Morelia är en imponerande struktur som sträcker sig över stadens centrum och är en av stadens mest kända landmärken. Besökare kan promenera längs akvedukten och njuta av den vackra utsikten över staden.

25 km - 30 min

Catedral de Morelia

Catedral de Morelia är en av de mest imponerande byggnaderna i staden och är känd för sin gotiska arkitektur. Katedralen är en av de mest besökta sevärdheterna i Morelia och är en viktig religiös plats för lokalbefolkningen. Besökare kan beundra den vackra utsmyckningen och lära sig om katedralens historia.

14 km - 25 minuter

Jardín Botánico de Morelia

Jardín Botánico de Morelia är en vacker botanisk trädgård som är belägen strax utanför staden. Trädgården har ett brett utbud av växter och träd från hela världen. Besökare kan njuta av en avkopplande promenad genom trädgården och lära sig mer om de olika växterna.

25 km - 30 min

Jardín de las Rosas

Jardín de las Rosas är en vacker park som är känd för sina vackra rosor. Parken har en av de största samlingarna av rosor i Mexiko och är en populär plats för lokalbefolkningen att koppla av och njuta av naturen. Besökare kan promenera genom parken och beundra de vackra blommorna.

80 km - 1 timme

Lago de Pátzcuaro

Lago de Pátzcuaro är en vacker sjö som ligger en timmes bilresa från Morelia. Sjön är känd för sin natursköna skönhet och är en populär plats för fiske och vattensporter. Besökare kan också utforska de många byarna och städerna runt sjön och uppleva den lokala kulturen och traditionerna.

20 km - 25 min

Museo Casa Natal de Morelos

Museo Casa Natal de Morelos är födelseplatsen för José María Morelos,en av Mexikos mest kända frihetskämpar. Museet har en imponerande samling av artefakter och dokument som berättar om Morelos liv och karriär. Besökare kan lära sig om Mexikos historia och kultur genom att utforska museets utställningar.

35 km - 30 minuter

Museo del Dulce

Museo del Dulce är en unik sevärdhet som ligger en kort bilresa från Morelia. Museet är dedikerat till sötsaker och besökare kan lära sig om tillverkningsprocessen och historia bakom Mexikos mest populära sötsaker. Det är en rolig och lärorik upplevelse för hela familjen.

23 km - 20 minuter

Palacio de Gobierno

Palacio de Gobierno är en vacker byggnad som ligger i Morelias historiska centrum. Byggnaden är känd för sin fantastiska arkitektur och är en symbol för stadens rika historia och kultur. Besökare kan utforska byggnadens många rum och lära sig om stadens historia och kulturella arv.

12 km - 30 minuter

Parque Nacional Barranca del Cupatitzio

Parque Nacional Barranca del Cupatitzio är en vacker nationalpark som är belägen strax utanför staden. Parken är känd för sin vackra natur och dess många vattenfall och strömmar. Besökare kan njuta av en avkopplande promenad genom parken och uppleva dess naturliga skönhet.

20 km - 30 minuter

Santuario de Nuestra Señora de Guadalupe

Santuario de Nuestra Señora de Guadalupe är en vacker kyrka som är belägen på en kulle med utsikt över staden. Kyrkan är känd för sin vackra arkitektur och dess imponerande glasmålningar. Besökare kan njuta av den vackra utsikten över staden från kyrkans terrass.

Om Morelia Michoacan Flygplats

IATA: MLM
Närmsta stad: Morelia Michoacan
Adress: Morelia Michoacan - Airport, Morelia Michoacan

Att köra bil i Mexiko

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Morelia Michoacan Flygplats

Budget


Betyg: 2 (av 38 omdömen)
Mer info kommer inom kort
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Budget

Dollar Car Rental


Betyg: 2.5 (av 8 omdömen)
Mer info kommer inom kort
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Dollar Car Rental

Firefly


Betyg: 1 (av 2 omdömen)
Mer info kommer inom kort
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Firefly

Happy Rent A Car


Betyg: 5 (av 1 omdömen)
Mer info kommer inom kort
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Happy Rent A Car

Hertz


Betyg: 2 (av 97 omdömen)
Mer info kommer inom kort
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Hertz

Sixt


Betyg: 2.7 (av 49 omdömen)
Mer info kommer inom kort
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Sixt

Thrifty Car Rental

Mer info kommer inom kort
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Thrifty Car Rental
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Morelia Michoacan Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *