Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Beira Flygplats

Sevärdheter i närheten av Beira Flygplats värda att besöka med bil


700 km - 9 timmar

Bazaruto National Park

Bazaruto National Park är en av de mest kända nationalparkerna i Moçambique och är hem för flera sällsynta djurarter,inklusive dugonger och sjöhästar. Besökare kan njuta av safari,snorkling och dykning i parkens kristallklara vatten. Parken är också känd för sina vackra sanddyner och turkosa laguner.

400 km - 5 timmar

Bazaruto-öarna

Bazaruto-öarna är en grupp av sex öar utanför kusten av Moçambique. Här finns kristallklart vatten och fantastiska korallrev som är perfekta för snorkling och dykning. Besökare kan också koppla av på de vita sandstränderna och njuta av utsikten över det turkosa havet.

290 km - 4 timmar

Chimanimani Mountains

Chimanimani Mountains är ett bergsområde som är känt för sin vackra natur och sina vandringsleder. Här kan du se många olika fågelarter och andra djur. Området är också känt för sina vattenfall och klippformationer. En perfekt plats för en dagstur eller en övernattning för den som gillar utomhusaktiviteter.

350 km - 5 timmar

Chimanimani-bergen

Chimanimani-bergen är en bergskedja som sträcker sig mellan Moçambique och Zimbabwe. Här finns flera vandringsleder som tar besökare genom vackra dalar och över bergstoppar. Området är också känt för sina vattenfall och natursköna utsikter.

250 km - 4 timmar

Gorongosa National Park

Gorongosa National Park är en av de mest kända nationalparkerna i Moçambique med en rik biologisk mångfald. Parken är hem för flera sällsynta djurarter och är en utmärkt plats för safari och vandringar. Besökare kan också besöka parkens besökscentrum för att lära sig mer om parkens historia och bevarandearbete.

180 km - 3 timmar

Ilha de Mozambique

Ilha de Mozambique är en historisk ö som en gång var huvudstad i Portugisiska Östafrika. Ön är hem till flera kulturella och historiska sevärdheter,inklusive Fort São Sebastião,Kapell av Nossa Senhora de Baluarte och Palácio do Governo. Besökare kan också njuta av öns vackra stränder och avkopplande atmosfär.

280 km - 4 timmar

Inhambane

Inhambane är en historisk stad som är känd för sina gamla byggnader och kyrkor från kolonialtiden. Staden är också känd för sina vackra stränder och kristallklart vatten. Här kan du koppla av på stranden eller ta en promenad i stadens gamla kvarter. En perfekt plats för en dagstur eller en övernattning.

480 km - 6 timmar

Praia do Tofo

Praia do Tofo är en populär stranddestination som är känd för sin livliga surfscen och möjligheter till valskådning. Besökare kan också njuta av snorkling och dykning i områdets klara vatten. Stranden har också flera restauranger och barer som serverar färsk fisk och andra lokala rätter.

Om Beira Flygplats

IATA: BEW
Närmsta stad: Beira
Adress: Beira International Airport, Beira

Att köra bil i Moçambique

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Beira Flygplats

Avis Rent a car - Beira Airport


Betyg: 4.3 (av 3 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Avis Rent a car - Beira Airport

Europcar


Betyg: 4.8 (av 4 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Europcar

Hertz Rent a Car

Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Hertz Rent a Car

WIN CAR RENTAL - BEIRA

Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för WIN CAR RENTAL - BEIRA
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Beira Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *