Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Maputo Flygplats

Sevärdheter i närheten av Maputo Flygplats värda att besöka med bil


400 km - 6 timmar

Bazaruto-öarna

Bazaruto-öarna är en grupp av sex öar som är kända för sina vita sandstränder och kristallklara vatten. Här kan du snorkla,dyka eller bara koppla av på stranden. Det finns också möjlighet att se delfiner,valar och sköldpaddor.

200 km - 3 timmar

Bilene

Bilene är en annan populär strandstad som erbjuder vackra stränder och avkopplande atmosfär. Besökare kan också utforska områdets mangroveträsk och deltaområden.

750 km - 10 timmar

Gorongosa National Park

Gorongosa National Park är en av de mest kända nationalparkerna i Moçambique och är hem till en mängd olika djurarter,inklusive elefanter,lejon och zebror. Här kan du också uppleva en mängd olika landskap,från öppna savanner till dolda sjöar.

50 km - 1 timme

Inhaca Island

Inhaca Island är en liten ö utanför Maputos kust och är ett populärt resmål för både lokalbefolkningen och turister. Ön erbjuder vackra stränder,snorkling- och dykmöjligheter och en avslappnad atmosfär.

40 km - 1 timme

Inhaca-ön

Inhaca-ön är en liten ö som ligger utanför Maputo. Här kan du koppla av på stranden,snorkla eller besöka Inhaca Marine Biology Museum. Det finns också möjlighet att åka på delfinsafari eller besöka Portugisiska fortet.

400 km - 4 timmar

Inhambane

Inhambane är en historisk stad med en vacker arkitektur och en avslappnad atmosfär. Här kan du besöka katedralen och den gamla fästningen. Staden är också känd för sin lokala konst och hantverk,särskilt träsniderier.

600 km - 8 timmar

Kruger National Park

Kruger National Park är en av de mest kända nationalparkerna i Afrika. Här kan du se The Big Five - elefanter,lejon,leoparder,noshörningar och bufflar - samt många andra djurarter. Det finns också många safari-turer som arrangeras i parken.

100 km - 2 timmar

Maputo Special Reserve

Maputo Special Reserve är en av de största bevarade områdena i Moçambique och är hem för en mängd olika djurarter,inklusive elefanter,lejon och noshörningar. Besökare kan njuta av safariupplevelser och vackra landskap.

650 km - 8 timmar

Pemba

Pemba är en kuststad som är känd för sin vackra strand och turkosblått vatten. Här kan du också besöka den gamla fästningen och den lokala marknaden. Staden är också ett populärt utflyktsmål för dykning och snorkling.

120 km - 2 timmar

Ponta do Ouro

Ponta do Ouro är en populär strandstad som lockar besökare med sina vita sandstränder,kristallklart vatten och möjligheter till surfing och dykning. Staden är också känd för sin livliga nattlivs- och restaurangscen.

500 km - 8 timmar

Praia do Tofo

Praia do Tofo är en vacker strand som är känd för att vara en av de bästa platserna att dyka med hajar i världen. Här kan du också se valhajar,delfiner och mantor. Det finns också många barer och restauranger längs stranden där du kan koppla av och njuta av solnedgången.

350 km - 5 timmar

Vilanculos

Vilanculos är en kuststad som är känd för sin vackra strand och närhet till Bazaruto-öarna. Här kan du koppla av på stranden,snorkla,dyka eller åka på delfinsafari. Det finns också många restauranger och barer där du kan njuta av lokal mat och dryck.

Om Maputo Flygplats

IATA: MPM
Närmsta stad: Maputo
Adress: Maputo International Airport Outside International Arrival Hall, Maputo

Att köra bil i Moçambique

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Maputo Flygplats

Hertz - Aeroporto Internacional de Maputo

Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Hertz - Aeroporto Internacional de Maputo

Quick Car Rental


Betyg: 3 (av 2 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Quick Car Rental

Win Car Rental


Betyg: 4.4 (av 32 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Win Car Rental

WIN CAR RENTAL - AEROPORTO DE MAPUTO

Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för WIN CAR RENTAL - AEROPORTO DE MAPUTO
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Maputo Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *