Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Tete Flygplats

Sevärdheter i närheten av Tete Flygplats värda att besöka med bil


180 km - 2 timmar

Cahora Bassa Dam

Cahora Bassa-dammen är en av de största dammarna i Afrika och är ett imponerande tekniskt underverk. Det är också en populär plats för sportfiske och båtturer på sjön. Besökare kan också njuta av den vackra utsikten över dammen och dess omgivningar.

200 km - 3 timmar

Cahora Bassa-dammen

Cahora Bassa-dammen är en imponerande syn med sin enorma storlek och vackra omgivningar. Dammens vattenreservoar är en populär plats för fiske och båtturer,och det finns också möjlighet att ta en guidad tur av dammen och dess anläggningar.

250 km - 3 timmar

Chimanimani Mountains

Chimanimani Mountains är ett populärt resmål för vandrare och naturälskare. Området har många vandringsleder som tar dig till vackra vattenfall,bergstoppar och utsiktspunkter. Besökare kan också njuta av den natursköna skönheten och lugnet i området.

400 km - 6 timmar

Chimanimani nationalpark

Chimanimani nationalpark är en av de mest spektakulära nationalparkerna i Moçambique med sina höga berg,vattenfall och orörda skogar. Det är en perfekt plats för vandring och utflykter i naturen.

600 km - 8 timmar

Gorongosa nationalpark

Gorongosa nationalpark är en av de mest kända nationalparkerna i Moçambique med sin rika flora och fauna. Parken är hem för flera hotade djurarter som lejon,elefanter och noshörningar,och det finns också flera vandringsleder och tältplatser för övernattning i parken.

100 km - 1,5 timmar

Mutarara-bergen

Mutarara-bergen är en naturskön destination med fantastisk utsikt över området. Det finns flera vandringsleder som tar dig upp till toppen av bergen där du kan njuta av en picknick med utsikt över dalen nedanför.

350 km - 5 timmar

Mutarazi Falls

Mutarazi Falls är den högsta vattenfallet i Zimbabwe och en av de högsta i Afrika. Det är en imponerande syn att se vattnet falla från en höjd av 762 meter och bilda en stor pool nedanför. Det finns också möjlighet att ta en guidad tur av området och dess omgivningar.

10 km - 20 minuter

Tete katedral

Tete katedral är en imponerande byggnad med en rik historia. Den byggdes på 1700-talet och är en viktig del av stadens kulturarv. Katedralen är öppen för besökare och erbjuder en inblick i stadens historia och arkitektur.

15 km - 30 minuter

Tete stadsmarknad

Tete stadsmarknad är en färgglad och livlig plats där du kan köpa allt från färska grönsaker och frukter till hantverk och souvenirer. Det är en bra plats att uppleva den lokala kulturen och smaka på traditionella maträtter.

70 km - 1 timme

Zambezi floden

Zambezi floden är en av de största floderna i Afrika och erbjuder fantastisk utsikt över landskapet och möjligheter till fiske och båtturer. Det är också en populär plats för vattenaktiviteter som forsränning och paddling.

360 km - 4 timmar

Zambezi National Park

Zambezi National Park är hem för en mängd olika vilda djur,inklusive elefanter,lejon,bufflar och zebror. Besökare kan ta en guidad safari för att uppleva parkens rika djurliv och natursköna skönhet. Det finns också möjlighet att campa över natten i parken.

300 km - 4 timmar

Zambezi nationalpark

Zambezi nationalpark är ett paradis för naturälskare med en mängd olika djurarter som elefanter,lejon,bufflar,giraffer och zebror. Det finns också flera vandringsleder och tältplatser för övernattning i parken.

Om Tete Flygplats

IATA: TCV
Närmsta stad: Tete
Adress: Arrivals Hall, Tete

Att köra bil i Moçambique

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Tete Flygplats

AVIS Rent a Car - Tete airport


Betyg: 5 (av 1 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för AVIS Rent a Car - Tete airport

Hertz Car Rental


Betyg: 3 (av 2 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Hertz Car Rental
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Tete Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *