Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Nacala – Airport

Sevärdheter i närheten av Nacala - Airport värda att besöka med bil


700 km - 9 timmar

Gorongosa nationalpark

Gorongosa nationalpark är en av de största nationalparkerna i Moçambique och är känd för sin rika djurliv. Här kan man se elefanter,lejon,zebror och många andra djurarter. Parken är också känd för sin vackra natur och är ett populärt resmål för vandrare och naturälskare.

120 km - 2 timmar

Ilha de Moçambique

Ilha de Moçambique är en historisk ö som var en viktig handelsplats under kolonialtiden. Här finns många gamla byggnader och kyrkor att besöka,bland annat Fort São Sebastião och Kapell av Nossa Senhora do Baluarte. Ön är också känd för sin vackra strand och turkosa vatten.

650 km - 8 timmar

Lake Niassa

Lake Niassa,eller Lake Malawi som det också kallas,är en av de största sjöarna i Afrika. Sjön är känd för sin rika biologiska mångfald och är ett populärt resmål för fiske och dykning. Här kan man också besöka lokala byar och uppleva den lokala kulturen.

70 km - 1 timme

Nampula

Nampula är en stad med många historiska byggnader och kulturella sevärdheter,som katedralen och museet för etnografi. Här finns också en livlig marknad där man kan köpa lokalt hantverk och matvaror.

70 km - 1h

Nampula City

Nampula City är en stad med en rik historia och kultur. Här kan man besöka katedralen Nossa Senhora da Fatima,moskén Jami e Mesquita och museet för etnografi och historia. Det finns också flera marknader där man kan köpa lokala produkter och hantverk.

350 km - 4h 30min

Parque Nacional das Quirimbas

Parque Nacional das Quirimbas är en nationalpark som består av flera öar och korallrev. Här kan man snorkla eller dyka och se en mängd olika fiskar och koraller. Parken är också hem till många fågelarter och andra djur.

200 km - 3 timmar

Pemba

Pemba är en kuststad med vackra stränder och turkost vatten. Här kan man snorkla,dyka och segla. Staden är också känd för sina färgglada marknader där man kan köpa lokalt hantverk och färsk fisk.

250 km - 3h 30min

Pemba Beach

Pemba Beach är en vacker strand med kristallklart vatten och vit sand. Här kan man snorkla,dyka eller bara koppla av och njuta av solen. Det finns också flera restauranger och barer längs stranden.

400 km - 6 timmar

Quirimbas-öarna

Quirimbas-öarna är en ögrupp utanför kusten av Moçambique. Här finns många vackra stränder och korallrev att utforska. Öarna är också kända för sin rika historia och kultur,med många gamla byggnader och ruiner att besöka.

800 km - 12 timmar

Reserva Nacional do Niassa

Reserva Nacional do Niassa är en av de största nationalparkerna i Afrika och har ett rikt djurliv med elefanter,lejon,giraffer och många andra arter. Här kan man göra safari-turer och uppleva den vackra naturen i området.

Om Nacala - Airport

IATA: MNC
Närmsta stad: Nacala
Adress:

Att köra bil i Moçambique

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Nacala - Airport

ASAMOC - Nacala


Betyg: 3 (av 3 omdömen)
Mer info kommer inom kort

Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för ASAMOC - Nacala
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Nacala – Airport?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *