Varför boka hos oss?

  • Vi jämför pris hos flera biluthyrningsföretag
  • Gratis avbokning 48 timmar innan (hos de flesta företag)
  • Inga dolda avgifter

Hyrbil Nampula Flygplats

Sevärdheter i närheten av Nampula Flygplats värda att besöka med bil


600 km - 8 timmar

Cabo Delgado-provinsen

Cabo Delgado-provinsen är en av de mest orörda och outforskade regionerna i Moçambique. Här finns många vackra stränder och öar att besöka,som Quirimbas-öarna och Pemba Bay. Provinsen är också känd för sin rika kultur och historia,med många olika etniska grupper och traditionella byar att utforska.

400 km - 6 timmar

Gorongosa National Park

Gorongosa National Park är ett annat populärt safari-resmål i Moçambique. Parken är hem för en mängd olika djurarter,inklusive elefanter,lejon och zebror. Här kan du också besöka vattenfall,sjöar och andra naturliga sevärdheter.

200 km - 3 timmar

Ilha de Moçambique

Ilha de Moçambique är en historisk ö som var en viktig handelsplats under kolonialtiden. Här kan du besöka museer,kyrkor och andra historiska byggnader. Ön är också känd för sina vackra stränder och kristallklara vatten.

900 km - 12 timmar

Lake Niassa

Lake Niassa är en av de största sjöarna i Afrika och sträcker sig över gränsen mellan Moçambique,Malawi och Tanzania. Här kan du koppla av på stranden,simma,snorkla eller dyka i det kristallklara vattnet. Sjön är också känd för sin rika fiskpopulation.

350 km - 5 timmar

Monte Namuli

Monte Namuli är en av de högsta bergen i Moçambique och ett populärt utflyktsmål för vandrare och bergsklättrare. Här finns en fantastisk utsikt över området och många olika djurarter att se,som apor och fåglar. Berget är också känt för sin rika flora och fauna,med många sällsynta växtarter att upptäcka.

200 km - 3 timmar

Mozambique Island

Mozambique Island är en annan historisk ö som också var en viktig handelsplats under kolonialtiden. Här finns flera sevärdheter att utforska,inklusive kyrkor,fort och museer. Besökare kan också njuta av vackra stränder och en avslappnad atmosfär.

700 km - 10 timmar

Niassa National Reserve

Niassa National Reserve är ett av de största naturreservaten i Afrika och är hem för en mängd olika djurarter,inklusive elefanter,lejon och zebror. Här kan du göra safari,vandra och uppleva den orörda naturen.

750 km - 12 timmar

Niassa reservatet

Niassa reservatet är ett av de största viltreservaten i Afrika och är hem för en mängd olika djurarter,inklusive elefanter,lejon och noshörningar. Besökare kan uppleva en safari och se de fantastiska djuren i deras naturliga miljö.

300 km - 4 timmar

Pemba Beach

Pemba Beach är en populär stranddestination i Moçambique. Här kan du koppla av på den vita sanden,simma i det turkosa vattnet eller snorkla bland korallreven. Pemba är också känt för sin fiskeindustri och du kan prova på att fiska med lokala fiskare.

900 km - 12 timmar

Reservatet Niassa

Niassa-reservatet är ett av de största skyddade områdena i Afrika,med en yta på över 42 000 kvadratkilometer. Här finns många olika djurarter att se,som elefanter,lejon,zebror och giraffer. Reservatet är också känt för sin vackra natur och möjligheter till vandring och camping.

10 km - 30 minuter

Stranden Wimbe

Wimbe-stranden är en av de mest populära stränderna i Nampula-området. Här finns fin sand och klart vatten,perfekt för bad och solning. Stranden är också känd för sina fiskrestauranger och möjligheter till vattensporter som surfing och kitesurfing.

Om Nampula Flygplats

IATA: APL
Närmsta stad: Nampula
Adress:

Att köra bil i Moçambique

Biluthyrningsfirmor på eller i närheten av Nampula Flygplats

AUTO SORA, LDA

Mer info kommer inom kort
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för AUTO SORA, LDA

Elisio Tito

Mer info kommer inom kort
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Elisio Tito

Hertz Car Rental

Mer info kommer inom kort
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Hertz Car Rental

Moz Rent-a-Car Lda Nampula


Betyg: 3.5 (av 4 omdömen)
Mer info kommer inom kort
Tyvärr har vi inte ännu öppettiderna för Moz Rent-a-Car Lda Nampula
Skriv en kommentar

Vad tycker du om Hyrbil Nampula Flygplats?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *